Grafik Servisi•GrafikForum•PSD indir•Logo indir•Vektör indir

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nikon D750 deklanşörden olası görüntü gölgelenmesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Nikon D750 dijital SLR fotoğraf makinesi kullanıcılarına - deklanşörden olası görüntü gölgelenmesi (güncelleme 29.02.2016)

2015 yılının Temmuz ayında, Ekim ve Kasım 2014'te üretilen bazı Nikon D750 dijital SLR fotoğraf makinelerindeki deklanşörün doğru şekilde çalışmadığını ve bazı durumlarda görüntülerin bir bölümünün gölgelenmesine neden olduğunu duyurmuştuk. O zamandan beri yaptığımız incelemeler sonucunda aynı sorunun Aralık 2014'ten Haziran 2015'e kadar üretilen D750 fotoğraf makinelerinde de görüldüğünü tespit ettik.
Bu nedenle, Ekim 2014'ten Haziran 2015'e kadar üretilen tüm D750 makineleri için inceleme ve deklanşör onarımı için talep edilebilir.

Bu durumun yol açmış olabileceği olumsuzluklar için içtenlikle özür diliyoruz.
Etkilenen ürünleri belirleme
Fotoğraf makinenizin bu sorundan etkilenip etkilenmediğini kontrol etmek için aşağıdaki Etkilenen Ürün Seri Numaraları'na tıklayınve yönergeleri izleyerek D750'nizin seri numarasını girin. Fotoğraf makinenizin seri numarası ilgili ürünlerle karşılaştırılarak kontrol edilir. Fotoğraf makineniz etkilenen ürünler arasındaysa, onarım talebi için yönergeler görünecektir. Fotoğraf makineniz bu sorundan etkilenmemişse, fotoğraf makinenizin tamir edilmesi gerekmez ve bu konu hakkında endişelenmeden fotoğraf makinenizi gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

[Sadece üyeler linkleri görebilir. Ücretsiz üyelik için tıklayın]
4719.jpg
Fotoğraf makinesinin seri numarası, üstteki resimdeki kırmızı çerçevede gösterilen 7 basamaklı sayıdır.
Çözünürlük
Bu sorunun bulunduğu bir Nikon D750 dijital SLR fotoğraf makineniz varsa lütfen en yakın Nikon servis merkezi ile irtibat kurun. Servis merkezinde fotoğraf makinenizi alınarak, fotoğraf makinesinin garanti süresi sona erse de fotoğraf makinesi deklanşörü ücretsiz olarak incelenecek ve tamir edilecektir.
Servis isteğinde bulunma
Bu konuya ilişkin sorularınızı lütfen size en yakın pdf_s.gif [Sadece üyeler linkleri görebilir. Ücretsiz üyelik için tıklayın] yöneltin.