Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dijitalbaski.org Dijital Baskı Fiyatlarımız
#1


Dijitalbaski.org Dijital Baskı Fiyatlarımız

Öncelikle herkese merhabalar; foruma aranıza yeni katıldık. Dijitalbaski.org olarak; açık hava, iç mekan ve matbaa baskı konusunda sizlerle çalışmaktan büyük mutluluk duyacağımızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle kısaca kendimizden bahsedecek olursak.

Makine Parkuru

Makine parkurumuz dış mekan baskı da Alman devi olan VUTEK teknolojisi sizlere kaliteli baskılar hazırlanmaktadır. İç mekan da ise HP teknolojisi ile hizmet vermekteyiz.

SEKTÖRDE LİDER.

30 yılı aşkın süredir açık hava reklam sektöründe yer alan firmamız sektörde lider konumdadır. [Sadece üyeler linkleri görebilir. Ücretsiz üyelik için tıklayın]lar son kullanıcıya teslim edilmeden önce kalite kontrolden geçmektedir. Kalite kontrol ekibi tarafından onaylanmayan baskılar kullanıcıya gönderilmemektedir.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ.

Dijital baskı merkezimiz önceliğimiz müşteri memnuniyetini benimsemektedir. Müşterilerimiz şikayet, istek ve önerileri bizim için her zaman ön plan tutulmaktadır.


KURUMSAL ÇÖZÜMLER

Kurumsal firmalara veya şahıs firmaların en çok rastladığı konulardan birisi olan sorun değil çözüm üretiyoruz. Biliyoruz ki zaman nakittir.


HİZMETLERİMİZ.

Reklam sektöründe ihtiyaçlarınıza problem değil çözüm üretmek için buradayız. Dijital baskı, iç ve dış mekan baskılar, matbaa ürünleri, display ürünler, promosyon ürünleri ve diğer reklam ürünlerinde sizlere hizmet vermekteyiz.


Ürünlerimiz

Açık hava ve iç mekan baskı ürünlerimiz web sitemiz de online olarak fiyat hesaplayabilirsiniz.  ve daha onlarca hazır grafik tasarım şablonları ile sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Son Yorum Yazar: belgin
11-26-2018, 01:17 PM

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Tags
dijitalbaski dijital fiyatlarımız org baskı