Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Instagram, son görülme özelliği nasıl kapatılır?
#1


Uzun zamandır beklenen ‘Son Görülme’ özelliği artık Instagram’da. Daha önce WhatsApp’ın ve bir çok uygulamanın kullandığı özellik artık Instagram’da da var. Bu özelilik pek çok kişi tarafından beklense de pek çok kişi için de kötü bir özellik.

Instagram, mobil uygulamasında yeni bir özellik test etti. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, DM’lerde (Doğrudan Mesajlar) konuştuğu kişilerin çevrimiçi durumunu görebilirler. Bu özellik, kişi hesabınızı takip etmese bile çalışır. Çevrimiçi raporlar, Instagram’ın sadece metin öyküleri ve ekran görüntüleri için uyarılar gibi diğer özellikleri test ettiğini de öne sürüldü.

INSTAGRAM SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

Belirttiğimiz gibi Instagram, WhatsApp’de ‘Son Görülme’ ve Facebook Messenger’da ‘Aktif olarak’ benzer bir yeni özellik test edildi. Uygulamanın Instagram Direk Mesaj bölümüne girerek erişilebilir. Kullanıcı uygulamada çevrimiçi olduğunda en son görüldüğü zaman gösteriliyor. ‘Şu an Aktif ‘, ‘Bugün aktifti’, ‘1 saat önce aktifti’, ’24 saat aktif’ gibi zaman aralıkları belirtiliyor. Seçenekler menüsünden "Hareket Durumunu Göster" özelliğini kapatarak bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.
Ara
Cevapla
#2

paylaşım için teşekkür ederiz..
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular / Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Son Yorum Yazar: mailru
01-07-2018, 11:34 PM

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Tags
kapatılır? görülme son nasıl özelliği instagram